Make your own free website on Tripod.com
| Home | foto's | archief | het bestuur | historie | merchandising | Links | gastenboek
darttoernooi
welkom bij de k-side

huuboptafel.jpg
de kampioen

 

HUUB HOONHORST WINT DARTTOERNOOI

 

 

 

De 2e editie van het k-side darttoernooi leverdeen terechte winnaar op. Ondanks dat de groepsronde nog moeizaam ging, kon hij in de knock-out rondes

wel een vuist maken tegen zijn tegenstanders.

Peter Blankhorst werd uitgeschakelt met 3-0 waarna ook Richard Cents werd uitgeschakelt en

wel met 3-1. Jeroen liet zien dat hij terecht op de 1e plaats van de laddercompetitie bij cafe td staat. Na de groepsronde werden Mark ten Hove en Paul Hoonhorst door Jeroen uitgeschakelt. Mark verloor met 3-1 en tegen Paul won Jeroen met 3-2.

 

In de finale was de spanning duidelijk merkbaar. De stilte in de zaal zorgde er dan ook voor dat de spelers in volste concentratie hun pijltjes konden gooien. Jeroen gooide iets meer punten bij elkaar, maar huub was telkens net iets eerder met uitgooien. De uitslag van 4-0 is dan ook een beetje geflatteerd, maar wel terecht volgens de beide darters. Naast prijzen voor de 1e en 2e plek was er ook nog een prijs voor diegenen met de hoogste check-out . Freddy Blankhorst wist deze prijs in de wacht te slepen door 93 uit te gooien.

 

En zoals velen weten hoort bij een middagje darten ook wat te eten. Aangezien het warm maken van gehaktballen op een speciale manier gebeurd zaten we met onze handen in het haar. Maar daar was Freddy weer, hij liet ons eens even zien hoe een gehaktbal behandelt diende te worden. Naast Freddy hadden we nog een kok á la supréme. Marcel te Wierik beleefde zijn finest moment bij zijn oooh zo geliefde frituurpan. Frikandellen, kroketten of patat, het leek wel Marcel er na een paar uur nog steeds geen genoeg van had.

 

Toen de darters klaar waren en het pils nog rijkelijk vloeide werd het toch eens hoog tijd voor muziek en dans. Het gevolg was dat de hele kantine ontplofte tot een danspaleis. Dansmuziek van vroeger schalmde uit de speakers en de menigte kon de benen niet meer stil houden. En al klinkt het wat overdreven, het was toch echt zo. En zo kwam er een einde aan een dagje darten.

 

De k-side wil bouwbedrijf Runneboom Hegeman bedanken voor het mogen lenen van de platen en Marcel te Wierik en Freddy Blankhorst voor het lekkere eten. Tot volgend jaar.